O nama

 

Odranski ribič je restoran s bogatom 50 godišnjom tradicijom udaljen svega 10km od Velike Gorice, a 25km od centra Zagreba. Od 2004. godine, kada je u potpunosti novoizgrađen, zadovoljava sve uvjete modernog ugostiteljstva i posluje po strogim HACCP standardima. Posjed izletišta se proteže na tri hektara travnjaka omeđen rijekom Odrom i stoljetnim turopoljskim hrastom. Za najmlađe posjetitelje imamo bogato opremljeno dječje igralište, dok stariji mogu uživati u netaknutoj prirodi uz ručak ili kavicu na jednoj od naše dvije terase.

Odranski ribič je prije svega obiteljski restoran s popularnim cijenama, uhodan tim s dugogodišnjim iskustvom sa zadovoljstvom će za Vas organizirati bilo koju svečanu prigodu: od krstitki, prvih pričesti, svete potvrde, vjenčanja, rođendana do proslava obljetnica braka, ali i poslovne proslave kao što su godišnje skupštine raznih društava ili pak proslava mature, promocije i promaknuća nam također nisu strane.

Posebna su nam strast svadbene svečanosti, taj svečani trenutak ulaska dvoje pojedinaca u brak, smatramo jednim od najbitnijih životnih koraka i tako se prema njemu i odnosimo. Svadbena sala koja prima do 250 gostiju, sa okruglim i stolovima u redovima(riblja kost), prostrani parking restorana, mogućnost organiziranja civilnog vjenčanja na otvorenom, posluživanje aperitiva na otvorenom, dvije sobe koje dajemo potpuno besplatno mladencima na raspolaganje, besplatno savjetovanje glede odabira kolača, glazbe, cvijećarni, plaćene ZAMP pristojbe, konobare ne naplaćujemo dodatno iza ponoći, šampanjac dobrodošlice za mladence i kumove i još mnogo toga samo su neke od pogodnosti koje Vam nudimo. Više saznajte na vjenčanja.

KONTAKTI I REZERVACIJE

Izletište i restoran Odranski ribič | Franje Lučića 200 | tel: +385 (0)1 6236 096 | mob: +385 (0)98 97 21 607

radno vrijeme: četvrtak - nedjelja od 11h do 21h

 

Sva prava pridržana © 2017 Odranski Ribič