Organizacija vjenčanja

 

Vjenčanje je vrijeme kada mašti, romantici i udobnosti moramo ustupiti mjesto. Organizirajte svoje vjenčanje na romantičnom mjestu.

 

Organiziramo svadbene svečanosti do 250 ljudi, a posebnost koju nudimo je vjenčanje na otvorenom uz dolazak matičara. Veliki posjed koji se nalazi iza restorana je omeđen stoljetnom šumom turopoljskog hrasta i rijekom Odrom te kao takav će učiniti Vaše vjenčanje još posebnijim.

Nakon vjenčanja ćemo Vam poslužiti aperitive na jednoj od naše dvije terase, a kada se okrijepite uputit ćemo Vas prema sali.

U svadbenoj sali nudimo stolove u redovima i okrugle stolove u dvije dimenzije. Nastojimo udovoljiti svim željama svojih mladenaca i ravnamo se isključivo prema njihovim prohtjevima. Usko surađujemo sa centrom za vjenčanja u Velikoj Gorici te ukoliko želite možemo za Vas obaviti sve pripreme, od nabavke kolača i cvijeća, do benda prema Vašim željama. Mladencima u sklopu vjenčanja dajemo I na raspolaganje dvije sobe koje se nalaze na drugom katu objekta potpuno besplatno.

Nudimo više menija, a ukoliko se ne nalazite ni u jednom od njh, možete sami prema Vašim željama kreirati vlastiti.

Svadbeni Meni - A - narudžba

Svadbeni Meni - B - narudžba

Svadbeni Meni - C - narudžba

Svadbeni Meni - D - narudžba

KONTAKTI I REZERVACIJE

Izletište i restoran Odranski ribič | Franje Lučića 200 | tel: +385 (0)1 6236 096 | mob: +385 (0)98 97 21 607

radno vrijeme: Subota i nedjelja od 11h do 21h

 

Sva prava pridržana © 2017 Odranski Ribič