O nama

 

Odranski ribič je restoran s bogatom 50 godišnjom tradicijom udaljen svega 10km od Velike Gorice, a 25km od centra Zagreba. Od 2004. godine, kada je u potpunosti novoizgrađen, zadovoljava sve uvjete modernog ugostiteljstva i posluje po strogim HACCP standardima. Posjed izletišta se proteže na tri hektara travnjaka omeđen rijekom Odrom i stoljetnim turopoljskim hrastom. Za najmlađe posjetitelje imamo bogato opremljeno dječje igralište, dok stariji mogu uživati u netaknutoj prirodi uz ručak ili kavicu na jednoj od naše dvije terase.

Odranski ribič je prije svega obiteljski restoran s pristušačnim cijenama, uhodan tim s dugogodišnjim iskustvom sa zadovoljstvom će za Vas organizirati bilo koju svečanu prigodu: od krstitki, prvih pričesti, svete potvrde, vjenčanja, rođendana do proslava obljetnica braka, ali i poslovne proslave kao što su godišnje skupštine raznih društava ili pak proslava mature, promocije i promaknuća nam također nisu strane.

Posebna su nam strast svadbene svečanosti, taj svečani trenutak ulaska dvoje pojedinaca u brak, smatramo jednim od najbitnijih životnih koraka i tako se prema njemu i odnosimo. Svadbena sala prima do 200 gostiju, a svadbeni šator do 300 gostiju , prostrani parking restorana, mogućnost organiziranja civilnog vjenčanja na otvorenom, posluživanje aperitiva na otvorenom, sobu koju dajemo potpuno besplatno mladencima na raspolaganje, besplatno savjetovanje glede odabira kolača, glazbe, cvijećarni i još mnogo toga samo su neke od pogodnosti koje Vam nudimo. Više saznajte na vjenčanja.

KONTAKTI I REZERVACIJE

Izletište i restoran Odranski ribič | Franje Lučića 200, 10419 Vukovina, Kuče | tel: +385 (0)1 6236 096 | mob: +385 (0)91 62 36 096

radno vrijeme: po dogovoru
 

 

Sva prava pridržana © 2019 Odranski Ribič